ליווי ושיחות אישיות עם סטודנט/ית לעבודה סוציאלית – טיפולים פרטניים בבית החברים בפיקוח עובדת סוציאלית בכירה סטודנטים לעבודה סוציאלית מהאוניברסיטה העברית; מכללת אשקלון
ליווי ושיחות אישיות עם סטודנט/ית לעבודה סוציאלית –
טיפולים פרטניים בבית החברים
בפיקוח עובדת סוציאלית בכירה
סטודנטים לעבודה סוציאלית מהאוניברסיטה העברית; מכללת אשקלון
האגודה הישראלית לטרשת נפוצה מזמינה אותך למסע משותף: ליווי ושיחות אישיות עם סטודנט/ית לעבודה סוציאלית.
ההתמודדות עם הטרשת הנפוצה מביאה איתה לא פעם אתגרים רגשיים, אישיים ויומיומיים. בתוך כל אלה, לפעמים מה שהכי חסר זה פשוט מקום בטוח לפרוק, להתייעץ, ולעבד את הדברים בקצב שלך.
אנו באגודה לטרשת נפוצה נרגשים להמשיך ולהוביל תוכנית ייחודית וערכית בשיתוף מוסדות אקדמיים: תכנית ההכשרה של סטודנטים לעבודה סוציאלית הנמשכת מזה 15 שנה.
מה התוכנית מציעה לך?
- שיחות אישיות וקבועות:
מפגשים פרטניים אחת לשבוע בבית שלך לאורך שנת הלימודים- דצמבר- יוני.
- מרחב תומך ומכיל:
הזדמנות לדבר על החששות, הדילמות, היחסים המשפחתיים או פשוט לקבל אוזן קשבת ומקצועית.
- ליווי מקצועי הדוק:
הסטודנטים עוברים הכשרה ייעודית בתחום הטרשת הנפוצה ומלווים באופן שותף ע"י עובדים סוציאליים בכירים ומנוסים.
- מעבר לתמיכה שתקבל/י זו שותפות מלאה:
בבחירה שלך להצטרף לתוכנית את/ה לא רק מקבל/ת תמיכה רגשית, אלא גם עוזר/ת לעצב וללמד את דור העתיד של העובדים הסוציאליים בישראל מהי מחלה כרונית ובפרט טרשת נפוצה. המפגש איתך מעניק לסטונדטים/יות ניסיון יקר ערך וכלים שלא ניתן ללמוד באף ספר לימוד.
- איך זה עובד?
ההשתתפות בתוכנית אינה כרוכה בעלות, אך מספר המקומות מוגבל לשנת הלימודים הקרובה. כל משתתף/ת יותאם/מת לסטודנט/ית שילוו אותו/ה לאורך כל השנה.
מיקום בארץ שבו יינתן הליווי השנה ע"י סטודנטים/יות:
*ירושלים * תל אביב * חולון * בת ים * ראשון לציון * נס ציונה * רחובות
לרישום
