ראשי » היבטים רב תחומיים בטרשת נפוצה » תזונה » 2017 – משפחה מזה בריאה – תזונה נכונה

2017 – משפחה מזה בריאה – תזונה נכונה

עודכן 15.02.2018

משפחה מזה בריאה – תזונה נכונה

רחלי בהרל

שלום לכולם,

שמי רחלי בהרל, ואני מאובחנת כבר מעל 20 שנה עם טרשת נפוצה.

אני נשואה, אמא לשני בנים ומורה לתיאטרון במקצועי.

סבלתי בעבר מהתקפים שונים ובלתי נעימים בעליל (בלשון המעטה), ועקב כך שיניתי את אורח חיי, כולל שינויי תזונה.

שינויי התזונה שעשיתי כוללים מעבר לתזונה שעיקרה מהצומח (ירקות, פירות, דגנים, קטניות, אגוזים וזרעים) אבל אני אוכלת גם לפעמים מהחי.

אני משתדלת לאכול אוכל טבעי וביתי (כלומר לא קנוי, קפוא, משומר, צבוע, וכו') ומשתדלת להכין את רוב האוכל בעצמי בצורות בישול בריאות כלומר ללא בישול או באידוי, בישול ואפיה ופחות בטיגון. אני משתדלת לא להרבות בסוכר וקמח לבן.

בשנים האחרונות כתבתי, יחד עם תזונאית, שני ספרי תזונה ומתכונים (אחד להורים ואחד לילדים) בעקבות ניסיון החיים שלי והדרך שסללתי.

הספרים מכילים את כל מה שמשפחה צריכה על מנת לחיות בריא.

לשמחתי אני נהנית כיום מבריאות טובה.

הספרים יהיו בימים הקרובים באתר הדסטארט, תחת השם "משפחה מָזֶה בריאה", ואני רואה בכך שליחות, לחשוף את החזון שלי לעוד אנשים, נשים ומשפחות.

אתם ואתן מוזמנים להיכנס לקישור שלהלן, לבחור לכם תשורה ולתמוך בפרויקט הזה שיכול לשנות חיים.

תודה רבה, רחלי
https://bit.ly/2DMD4Ol

06 אפריל 2025

הנכם מוזמנים לערב חברתי, מרתק ומעורר השראה בו: חברי האגודה ישתפו את הידע והתובנות שלהם – במתן הרצאות לחברי האגודה!

24 מרץ 2025

נלמד וניישם מודל ייחודי וחדש לניהול המחלה – שפותח ע”י רעות פימה מלווה ומנחה תהליכי שינוי והעצמה. מתמודדת עם טרשת נפוצה כ – 6 שנים.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this