שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

מכתב מצליל מ.

מאת: צליל מ. | עודכן 02.12.2020

ג׳נין וצוות חברי האגודה היקרים,

ברצוני להודות לכם מקרב לב על פועלכם ותמיכתכם.

האגודה עושה רבות למען חולי טרשת נפוצה בישראל, כמו גם:

  • ימי עיון
  • שיחות עם עו״ס
  • נופשים לילדים – בעבר הילדה שלי לקחה חלק פעיל מאוד בקייטנות.
  • נופשים לחולי טרשת נפוצה
  • קבוצות תמיכה בהם אני משתתפת, וברצוני לציין את קבוצת התמיכה של פתח תקווה – קבוצת לצעירים – הנה קבוצה אינטימית, עם מנחה חדשה. בזכות הקבוצה, יצרנו קשרים גם מחוץ לה, אנו נהנים להגיע, לשוחח וישנה אווירה נעימה.
  • אם יש בעיה קולקטיבית האגודה נלחמת עבור אותם חברי אגודה. להלן – המלחמה בעד הורדת השתתפות העצמית בתרופות לחולי טרשת נפוצה.

אני מברכת אתכם על נתינתכם.

כל זה לא מובן מאליו.

תודה מכל הלב

צליל מ.

06 אפריל 2025

הנכם מוזמנים לערב חברתי, מרתק ומעורר השראה בו: חברי האגודה ישתפו את הידע והתובנות שלהם – במתן הרצאות לחברי האגודה!

24 מרץ 2025

נלמד וניישם מודל ייחודי וחדש לניהול המחלה – שפותח ע”י רעות פימה מלווה ומנחה תהליכי שינוי והעצמה. מתמודדת עם טרשת נפוצה כ – 6 שנים.

15 מרץ 2025

המרפאה לטרשת נפוצה והיחידה לנוירואימונולוגיה של המרכז הרפואי הילל יפה. בשיתוף האגודה הישראלית לטרשת נפוצה (ע"ר) מזמינים את המתמודדים בטרשת נפוצה ובני משפחותיהם ליום עיון

24 פברואר 2025

היחידה לנוירואימונולוגיה וטרשת נפוצה והאגודה הישראלית לטרשת נפוצה (ע"ר) מזמינה את המתמודדים עם הטרשת הנפוצה ובני משפחתם ליום עיון ואספה כללית בתל אביב:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this