שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

מכתב מחאה מ- י.ש.

מאת: י.ש. | עודכן 02.12.2020

שמי י. ש., ואני חולת טרשת נפוצה.

אני כותבת מכתב זה בשמי ובשם כל קהילת חולי הטרשת הנפוצה בארץ. כידוע עלות התרופות לטרשת נפוצה גבוהה מאד וכתוצאה מהעלאת ההשתתפות העצמית חולי הטרשת לא יוכלו להמשיך לקבל את הטיפול שכל כך חיוני וחשוב למצבנו הפיזי, וזאת על מנת להימנע ולעכב עד כמה שניתן את הגעתנו לנכות קשה.

אינני מבינה את פשר החלטת קופ”ח לאומית, שהרי ללא יכולתנו לרכוש את התרופות נסבול מהתקפים חוזרים, אשפוזים ובדיקות הדמיה יקרות מאד, שלא לציין את עלות הטיפול הסיעודי שתצטרכו להעניק לחולי טרשת שיגיעו לנכות עכב אי יכולתם לממן את התרופות. כל זה בוודאי יעלה לכם הרבה יותר מכל תוספת כספית שהטלתם על התרופות.

אנא שקלו מחדש את החלטתכם הקשה והגורלית כל כך עבורנו, חולי הטרשת הנפוצה.

תודה

י. ש.

06 אפריל 2025

הנכם מוזמנים לערב חברתי, מרתק ומעורר השראה בו: חברי האגודה ישתפו את הידע והתובנות שלהם – במתן הרצאות לחברי האגודה!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this