ראשי » מאגרי מידע » ספרים ע"י חברי אגודה » מסעותיו של תלול בימי קורונה – אביבה גיטלמן

מסעותיו של תלול בימי קורונה – אביבה גיטלמן

עודכן 08.06.2023

אביבה גיטלמן, מאובחנת כחולת טרשת נפוצה מזה 20 שנה ומאמינה כי:

"יש לקחת מהחיים מה שהם נותנים ומאפשרים"

כתבה ספר שהוא במהדורה דיגיטלית בלבד

לקניית  הספר הדיגיטלי במחיר מוזל של 40 ₪

לרכישהאנא כנסו לספרי ניב – אביבה גיטלמן

https://nivbook.co.il/product/מסעותיו-של-תלול-בימי-קורונה/

 

 

 

 

 


מעבר למילניום… האומנם סוף העולם הולך וקרב?

עלילותיו של תלול בימי קורונה היא דרמה עתידנית מרתקת המביאה את המין האנושי ואת כל החי, שלב אחר שלב לסופם הבלתי צפוי – ודווקא בדרך לא חזויה. עלילת הספר נרקמת בשלבים מדורגים, החושפים פנים מוכרות ולא מוכרות של המין האנושי ושל העולמות העליונים, הנעזרים בבעלי ברית מוזרים להכחדת האנושות שהלכה והסתאבה.

הדגש בספר אינו מושם ב’אם’ או ‘איך’ ו’מתי’, אלא בבעיית המוסר האנושית, כמתח בין אתוס עליון למציאות תחתונה ומנוונת, הנותן את אותותיו בהרס כדור הארץ, פרי תולדה של אופיו של המין האנושי וטיבו ההרסני. וכאילו נשזרת השאלה לאורכו של הספר, ואם אכן סופו של המין האנושי קרב ובא, היש פתרון האמור להציל את המין האנושי מעצמו, וכפועל יוצא, ממתקפת הווירוסים הקטלנית?

אין ספק – זהו סיפור יום הדין הנורא, של העליונים עם יושבי מטה, הדוחס בתוכו מתח וחרדות אין קץ, ומוביל את הקורא אל סופו המפתיע בנשימה עצורה.

הספר רואה אור בימים של מגפת הקורונה, ונשאלת השאלה עד כמה הכתוב בו קרוב למציאות החיים בימינו אנו. כדי לענות על השאלה יש לקרוא בספר, לעיין בו, ויחליט הקורא אם הוא מוצא התאמה למגפה שהשתלטה על עולמנו, וזאת מתוך עשיית דין וחשבון נוקב בינו לבין עצמו.

אביבה גיטלמן, דוקטור לפילוסופיה יהודית, עוסקת במחקריה בהוגי העת החדשה, ובראשם הפילוסוף פרנץ רוזנצוויג, תוך לימוד והעמקה בספרות ובחשיבה התלמודית.

19 פברואר 2025

הנכם מוזמנים לערב חברתי, מרתק ומעורר השראה בו: אתם – חברי האגודה תשתפו את הידע והתובנות שלכם – במתן הרצאה לחברי האגודה!

16 פברואר 2025

תשובות ע"י נוירולוגים בכירים ומומחים רבים שענו לשאלות ששאלתם – יום עיון ברשת – דצמבר 2024

12 פברואר 2025

כולנו מכירים את הרגעים בהם אנו מרגישים מוכנים לעזור לעצמנו באופן יותר אקטיבי, להתגבר על מכשול, משבר או סטגנציה או פשוט לפרוץ לדרך חדשה.

12 פברואר 2025

נעסוק יחד בשאלות קיומיות, נקרא כתבים רלוונטים ונעמיק את היכולת להבין מהם את ההיבטים שמייצרים את תחושת המשמעות היומיומית של כל אחד ואחת מאיתנו, נייצר

01 פברואר 2025

דרך סיפורים ושירים שכתבו אחרים ודרך כתיבה אישית, נוכל לגעת ולכתוב את הסיפור האישי של כל אחד ואחת מאתנו.‬‬ דרך סיפורים, שירים וכתיבה אישית נוכל

22 ינואר 2025

קבוצת תמיכה בזום – עבור צעירים/ות בני 40-50 המאובחנים בטרשת נפוצה האגודה הישראלית לטרשת נפוצה פותחת קבוצת תמיכה חדשה, ייחודית וקצרת מועד, המיועדת לא.נשים בגילאי

21 ינואר 2025

כאב הוא דבר שפוגע בכל ההיבטים של החיים, והטיפול בו חשוב לשיפור איכות החיים. מטרת חוברת זאת היא להסביר את הסוגים השונים של כאב, את

24 דצמבר 2024

מי ייתן שאהובנו שהלכו מעמנו ימשיכו להיות אתנו, שישרו עלינו רוח של טוב במותם כשם שעשו בימי חייהם.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this